Zin in iets vets?
Home Services Werk Makers Snackmuur Contact
Menu

Drukkerij Wihabo

Jij bent 'n koning!

De medewerkers van Wihabo zetten de kroon op het werk.

Voor drukkerij Wihabo ontwikkelden we een eindejaarscampagne voor het bedanken van haar medewerkers. De vraag om een origineel cadeau te bedenken ontwikkelde zich in een volledige eindejaarcampagne voor de koningen en koninginnen van Wihabo. Lees hieronder hoe we Willie, Kim en al hun collega's op een originele manier bedankten voor hun inzet.

Een koninklijk cadeau


Bij Wihabo zetten de medewerkers de kroon op het (druk)werk. Met dit idee ontwikkelden we een complete eindejaarscampagne van idee tot uitvoering.


Na een kroning in stijl ontving iedere medewerker een volledig gepersonaliseerde kroonrede om hem of haar te bedanken voor de inzet tijdens het afgelopen jaar.
​​​​​​​

Om medewerkers te herinneren aan hun inzet ontving iedereen een eigen bokaal. Dit in combinatie met een cadeaukaart maakt het een mooie waardering en afsluiting van het afgelopen jaar.

"Van het eerste contact met Nick tot de uitwerking van het concept door Jon;  we hebben geen moment zorgen gehad. De heren zijn echte aanpakkers, denken met je mee en communiceren razendsnel. Ze hadden duidelijk hetzelfde doel voor ogen: zorgen dat het concept een koninklijk succes wordt! Als dan alle puzzelstukjes (en dat waren er nog al wat) op de dag van het uitreikmoment in elkaar vallen, is er maar één woord nodig om dit gevoel te omschrijven: supervet!"


Jorien Joldersma - Drukkerij Wihabo

Welkom in
het Koninkrijk van Wihabo


Voor het uitreiken van dit unieke eindejaarsgeschenk organiseerde de directie van Wihabo een

speciaal kroningsmoment.Verkleed als heuse jonkheren bedankten Joris en Ruud  hun medewerkers voor hun inzet.

Een mooi moment met, zoals je ziet, alleen maar koninklijke tevreden gezichten!

"De heren van Studio Friet kwamen met een super vet idee. Alles verliep vlekkeloos, maar op de ochtend vóór de uitreiking kreeg ik twijfels. Waar zijn we in vredesnaam aan begonnen?! Gelukkig zat ik op de dag zelf snel in m’n rol, dat was echt lachen. ‘Dit is nou echt weer typisch Wihabo!’, zeiden medewerkers naar afloop. Eén ding weet ik zeker; dit is een eindejaarsgeschenk waar over nagepraat gaat worden! "


Ruud Bosch - Drukkerij Wihabo